Понеделник - Петък 09:00-18:00 Събота и неделя - Неработни дни

От Marvel на Paradise: от чудо до слухов рай.

Phonak Virto Paradise – вътреканалните  слухови апарати на Phonak, направени по поръчка, са на пазара от няколко месеца. Създадени с най-новата технология от платформата Paradise, те се изработват индивидуално по ушния канал.

Марката Phonak направи огромна стьпка, благодарение на технологията AutoSense 4.0 на Paradise,която анализира звуковите ситуации около вас на всеки 0,4 секунди, създавайки над 200 различни настройки, за да отговаря точно на вашата среда.

Както вече казахме, за разлика от своите предшественици Marvel, които работят с операционната система AutoSense 3.0, Virto включват AutoSense 4.0, с която продуктите Paradise доставят ясен, естествен звук и брилянтно разбиране на речта. До сега никой слухов апарат не е имал този изключителен звук във вътрешно-канален формат.

Не позволявайте на малките им размери да ви заблудят: тези слухови апарати могат да покрият дори сериозните загуби!

Мощност, комфорт, производителност и дискретност: четири ненадминати функции, които превръщат Virto Paradise в един просто несравним слухов апарат.

С нов чип за обработка, който използва биометрично калибриране, тези слухови апарати отчитат специфичната анатомия на ухото на всеки отделен човек и знаят как да извличат ценна информация за ушния канал, което води до просто огромно подобрение в чуваемостта.

И сякаш всичко това не е достатъчно, Virto Paradise включва голям брой нови функции: подобрител на меката реч, динамични шумопотискащи функции, които значително подобряват разбирането в по-шумни ситуации, по-добра Bluetooth връзка за вашите мобилни устройства.

Накратко това са едни по-добри и по-прецизни инструменти за програмиране, които позволяват на нас, аудиолозите, да извършваме успешно програмирането им, а на вас да имате ясен и надежден слух, съобразен с вашите нужди.

Свържете се с нас и разберете повече за Вирто. Екипът ни с дългогодишен опит ще ви разкаже всичко, което трябва да знаете са слуховите апарати и ще ви насочи към най-добрия избор.

 

Може да ни последвате и във Фейсбук, за да научавате първи за новостите от нас, както и още полезна информация.