Понеделник - Петък 09:00-18:00 Събота и неделя - Неработни дни

Конкурс за деца с увреден слух

Кретивен конкурс за деца с увреден слух. Това лято ние от Център „Славина“ каним децата с увреден слух в България да се включат в конкурс за представяне на най-добро изображение на тема „Звуците на лятото“, който ще проведем лично на сайта си и в социалните медии в периода 15-ти юли- 15-ти септември 2022 г.

Подходящите варианти без ограничения включва: рисунка, графика, художествена фотография, уеб дизайн, комикс, колаж, мозайка, скулптура или друг проект на изобразителното изкуство.

Ваучери за книги на стойност 25 лв. ще получат второ и трето място – а произведенията ще бъдат избрани от управителния съвет на Център „СЛАВИНА“.

Първото място ще спечели ваучер за книги на стойност 50лв, а неговото/нейното произведение ще бъде принтирано на годишния календар на Център „СЛАВИНА“ за 2023 г., който ще бъде предназначен за подарък на всички участници в конкурса и всички наши клиенти.

Произведенията трябва да бъдат снимани и изпратени като PDF файл на office@slavina.com с тема Звуците на лятото до 15-ти септември 2022 г.

В имейла трябва да бъдат описани:

– Две имена на участника

– Възраст

– Населено място

– Телефон за контакт

Обработката на всички данни на участниците ще се случи при пълна конфиденциалност. Големият победител ще трябва да даде писмено съгласие за използването на произведението му a както и пълното му име.

Политика за поверителност и защита на лични данни

https://slavina.com/privacy-policy/

Само предизвикателните моменти в живота подтикват към най-голямо творчество и иновации.Участвайте, за да подкрепим хората с проблем на слуха!

От екипа на ‘Славина’

 

Може да ни последвате и във Фейсбук, за да научавате първи за новостите от нас, както и още полезна информация.