Понеделник - Петък 09:00-18:00 Събота и неделя - Неработни дни

Премиум клас слухови апарати

Премиум клас слухови апарати

Гамата премиум са нашите най-модерни цифрови слухови апарати. Тези слухови апарати променят живота на хората благодарение на качеството на звука, който доставят. С тях не само постоянно осигурявате на мозъка звуците около вас, но същевременно и ефективно намалявате шума между отделните думи. Също така в тази гама съществуват модели които могат да „лекуват“ и хроничния шум в ушите-тинитус.

С тези слухови апарати събеседника се идентифицира по-добре в шумна среда. Самият апарат ще ви помогне да разбирате повече звуци около себе си. Te имат средно по 7 автоматични програми и до 20 канала. Подходящи са за хора с много активен начин на живот и за такива, на които работата е свързана с непрекъснати социални контакти, като например ученици, студенти и работещи хора. В този клас има и апарати които са с директна Bluetooth връзка, която позволява потребителя, да усилва/намаля слуховите си апарати, да променя настройките им, както и да води телефонни разговори директно през тях. Всичко това можете контролирате лесно през телефон.

 

 

Phonak Lumity Slim

Phonak Lumity Slim

Phonak Lumity Slim е иновативен член на поредицата Lumity от Phonak, която е основана на прогресивната Lumity платформа, носеща същото име. Тези слухови апарати се отличават с модерен дизайн и са адаптирани специално за лявото и дясното ухо, като съобразяват своята форма с наклона на главата от 7 градуса, което отговаря на естествената ѝ извивка. Тази концепция издига идеята, че слуховите апарати трябва да предлагат комфорт и в същото време дизайнът им да допринася за тяхната функционалност. Lumity Slim изкушава със своето превъзходно качество на звука, което е без аналог.

Разработени с индивидуалност в ума:

 • Ексклузивен дизайн за всяко ухо
 • Звук с висока чистота и естественост
 • Изключително разбиране на речта във всяка ситуация
 • Безпроблемна свързаност с различни устройства
 • Възможност за презареждане, осигуряваща удобство и непрекъснато използване
 • Функции за мониторинг на здравословни показатели, включително отчитане на стъпки за насърчаване на активен начин на живот


Свалете приложението на Phonak за смартфон за лесно управление чрез Bluetooth
Цени от 2400лв.лв.
Запази час за проба
Phonak Naida

Phonak Naida

Специализираното портфолио Phonak Naída се предлага с технологиите Belong, Marvel, и Paradise. То е предназначено специално за хора с тежка до дълбока слухова загуба. Това е мощна колекция от слухови апарати, която може да подобри чуваемостта и възможността за разбиране на речта, дори и в най-трудните слухови ситуации. Слуховите апарати Phonak Naída са едни от най-гъвкавите и с най-добри качества мощни слухови апарати на пазара. Предоставят на нуждаещите се възможно най-доброто звуково възприятие и разбиране на говорима реч.

Broadband Booster усилва говорния диапазон с 5 db, отколкото когато функцията е изключена. Нашият опит показва, че тази функция се оценява като изключително полезна от хора с дълбока слухова загуба.

 Цени от 1800лв.
Запази час за проба
Interton Ready Premium

Interton Ready Premium

Interton Ready 6 е пълно семейство слухови апарати, изградени върху Wifi технология GN 2,4 GHz, предлагаща комуникация от ухо до ухо, насоченост и опции за управление на шума което води до по-добро разбиране на речта и комфорт при слушане.
Новите слухови апарати Interton Ready са приспособени за употреба с Apple и Android, което позволява на потребителя да предава аудио директно от устройствата в телефона, а приложението Interton Sound предлага подобрен личен контрол. Новото семейство Interton Ready работи с пълната линия безжични аксесоари за още по-добро потребителско изживяване.Цени от 1200лв.
Запази час за проба
Phonak Audéo Marvel

Phonak Audéo Marvel

Заедно с технологията Marvel и моделите Audéo M 30,50,70 и 90 ние излязохме извън границите на слуховата технология. Това са решения, които осигуряват отлично качество на звука, лесни за използване доставяйки едно истинско усещане за удоволствие при комуникация. От първата настройка и всеки ден след това, Marvel доставя любов от първия звук. Отличаващ се с най-новите технологии в един прекрасен слухов апарат, той се свързва директно към смартфони, телевизори и разнообразие от ежедневна електроника. Audéo M се предлага и в презареждащ се модел.

 • Безпрецедентно качество на звука с най-добрия в класа динамичен обхват
 • Създадено за iPhone и Android  за поточно предаване на музика и разговори
 • Екологични  акумулаторни литиево-йонни батерии и удобен захранващ блок

Свалете приложението на Phonak за смартфон за лесно управление чрез Bluetooth
Цени от 1900лв.
Запази час за проба
Phonak Premium Вътреушни

Phonak Premium Вътреушни

Phonak Virto Marvel и Virto B е първият и единствен в света вътреушен слухов апарат с hands-free обаждания (говорене по телефон със свободни ръце), който използва технологията Roger, за да стриймва (предава) директно без допълнително устройство. Virto Marvel  се свързва директно с Вашия iOS (IPhone) или Android телефон и всички други устройства с Bluetooth.

Toва са вътреушни слухови апарати, които покриват от лека до тежка слухова загуба.

Насладете се на по-добро разбиране на говор и по-малко усилия за чуване в шумна среда. Ще се изумите колко добре се представят слуховите ви апарати от първата проба, и всеки следващ път, когато ги носите. Всеки апарат се изработва биометрично, според  формата на вашето ухо, за да ви осигури перфектно пасване, дискретност и висок комфорт на носене.
Апаратите работят с батерии размер 10 и 312.


Свалете приложението на Phonak за смартфон за лесно управление чрез Bluetooth
Цени от 1800лв.
Запази час за проба

  Поръчка

  Направете поръчка при нас и ще ви се обадим за подробности

   Записване на час

   Ценим времето на клиентите си и се стремим да спазваме работния си график.


    Запитване

    Ценим времето на клиентите си и се стремим да спазваме работния си график.


    myPhonak

    myPhonak

    myPhonak app предлага функция за дистанционно управление, която Ви позволява да настройвате не само силата на звука и програмата, но и други разширени настройки на слуховия апарат, като потискане на шума и насочване на микрофона. Можете да настройвате функцията Подобрен Фокус върху Речта*, която позволява да променяте силата на шумопотискане.

    Консултация със специалист по слухови апарати

     Изпращане на съобщение

     Ценим времето на клиентите си и се стремим да спазваме работния си график.