Понеделник - Петък 09:00-18:00 Събота и неделя - Неработни дни

Премиум клас слухови апарати

Премиум клас слухови апарати

Гамата премиум са нашите най-модерни цифрови слухови апарати. Тези слухови апарати променят живота на хората благодарение на качеството на звука, който доставят. С тях не само постоянно осигурявате на мозъка звуците около вас, но същевременно и ефективно намалявате шума между отделните думи. Също така в тази гама съществуват модели които могат да „лекуват“ и хроничния шум в ушите-тинитус.

С тези слухови апарати събеседника се идентифицира по-добре в шумна среда. Самият апарат ще ви помогне да разбирате повече звуци около себе си. Te имат средно по 7 автоматични програми и до 20 канала. Подходящи са за хора с много активен начин на живот и за такива, на които работата е свързана с непрекъснати социални контакти, като например ученици, студенти и работещи хора. В този клас има и апарати които са с директна Bluetooth връзка, която позволява потребителя, да усилва/намаля слуховите си апарати, да променя настройките им, както и да води телефонни разговори директно през тях. Всичко това можете контролирате лесно през телефон.

 

 

Phonak Naida

Phonak Naida

Специализираното портфолио Phonak Naída се предлага с технологиите Belong, Marvel, и Paradise. То е предназначено специално за хора с тежка до дълбока слухова загуба. Това е мощна колекция от слухови апарати, която може да подобри чуваемостта и възможността за разбиране на речта, дори и в най-трудните слухови ситуации. Слуховите апарати Phonak Naída са едни от най-гъвкавите и с най-добри качества мощни слухови апарати на пазара. Предоставят на нуждаещите се възможно най-доброто звуково възприятие и разбиране на говорима реч.

Broadband Booster усилва говорния диапазон с 5 db, отколкото когато функцията е изключена. Нашият опит показва, че тази функция се оценява като изключително полезна от хора с дълбока слухова загуба.

 Цени от 1670лв.
Запази час за проба
Interton Ready Premium

Interton Ready Premium

Interton Ready 6 е пълно семейство слухови апарати, изградени върху Wifi технология GN 2,4 GHz, предлагаща комуникация от ухо до ухо, насоченост и опции за управление на шума което води до по-добро разбиране на речта и комфорт при слушане.
Новите слухови апарати Interton Ready са приспособени за употреба с Apple и Android, което позволява на потребителя да предава аудио директно от устройствата в телефона, а приложението Interton Sound предлага подобрен личен контрол. Новото семейство Interton Ready работи с пълната линия безжични аксесоари за още по-добро потребителско изживяване.Цени от 1200лв.
Запази час за проба
Phonak Audéo Marvel

Phonak Audéo Marvel

Заедно с технологията Marvel и моделите Audéo M 30,50,70 и 90 ние излязохме извън границите на слуховата технология. Това са решения, които осигуряват отлично качество на звука, лесни за използване доставяйки едно истинско усещане за удоволствие при комуникация. От първата настройка и всеки ден след това, Marvel доставя любов от първия звук. Отличаващ се с най-новите технологии в един прекрасен слухов апарат, той се свързва директно към смартфони, телевизори и разнообразие от ежедневна електроника. Audéo M се предлага и в презареждащ се модел.

 • Безпрецедентно качество на звука с най-добрия в класа динамичен обхват
 • Създадено за iPhone и Android  за поточно предаване на музика и разговори
 • Екологични  акумулаторни литиево-йонни батерии и удобен захранващ блок

Свалете приложението на Phonak за смартфон за лесно управление чрез Bluetooth
Цени от 1900лв.
Запази час за проба
Phonak Premium Вътреушни

Phonak Premium Вътреушни

Phonak Virto Marvel и Virto B е първият и единствен в света вътреушен слухов апарат с hands-free обаждания (говорене по телефон със свободни ръце), който използва технологията Roger, за да стриймва (предава) директно без допълнително устройство. Virto Marvel  се свързва директно с Вашия iOS (IPhone) или Android телефон и всички други устройства с Bluetooth.

Toва са вътреушни слухови апарати, които покриват от лека до тежка слухова загуба.

Насладете се на по-добро разбиране на говор и по-малко усилия за чуване в шумна среда. Ще се изумите колко добре се представят слуховите ви апарати от първата проба, и всеки следващ път, когато ги носите. Всеки апарат се изработва биометрично, според  формата на вашето ухо, за да ви осигури перфектно пасване, дискретност и висок комфорт на носене.
Апаратите работят с батерии размер 10 и 312.


Свалете приложението на Phonak за смартфон за лесно управление чрез Bluetooth
Цени от 1020лв.
Запази час за проба

  Поръчка

  Направете поръчка при нас и ще ви се обадим за подробности

   Записване на час

   Ценим времето на клиентите си и се стремим да спазваме работния си график.


    Запитване

    Ценим времето на клиентите си и се стремим да спазваме работния си график.


    myPhonak

    myPhonak

    myPhonak app предлага функция за дистанционно управление, която Ви позволява да настройвате не само силата на звука и програмата, но и други разширени настройки на слуховия апарат, като потискане на шума и насочване на микрофона. Можете да настройвате функцията Подобрен Фокус върху Речта*, която позволява да променяте силата на шумопотискане.

    Консултация със специалист по слухови апарати

     Изпращане на съобщение

     Ценим времето на клиентите си и се стремим да спазваме работния си график.