Международен конкурс „Нарисувай Leo“

ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ!

Leo е педиатрично лъвче-талисман и вече е приятел с много деца със загуба на слуха по целия свят!

СЛАВИНА и Phonak ви напомняме, че би било чудесно да дадем на тези деца шанс да нарисуват своя собствена версия на малкия Leo.

С малко късмет тяхната рисунка може да бъде избрана за календара на Phonak през 2018!

За да участвате в конкурса, следвайте тези стъпки:

  1. Отпечатайте листа за рисуване на Вашия принтер. Ще получите един празен правоъгълник с основа 278 мм и височина 147 мм. В този правоъгълник трябва да създадете своята рисунка с лъвчето Leo.
  2. Изпратете рисунката си не по-късно от 1-ви септември 2017 г., заедно с подписания документ за съгласие на родителите на следния адрес:
    Phonak Communications AG, Pediatric Team, Att. Susanne Wenger, Laenggasse 17, 3280 Murten – Switzerland
  3. Изпратете на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. една портретна снимка на детето. Снимката ще бъде публикувана заедно с рисунката му, неговото име, възраст и държавата, в която живее.
  4. Резултатите ще бъдат публикувани на 21-ви септември 2017 г. на сайта на Phonak и на Фейсбук страницата на фирма „Славина“, както и на тази страница.
Leo-coloring-pages-1

ПОБЕДИТЕЛИ

Ще бъдат излъчени 12 победители, които ще получат и по един Лео пакет, включващ Лео играчка, книжка, диаграма на растежа и още няколко подаръка.

 

 
Leo-coloring-pages-2

КЪСМЕТ!


Leo-jump Благодарим ви, малки художници (Н.Б. от Пловдив и Т.Ж. и А.Ж. от Ст. Загора), че участвахте в Международния конкурс „Нарисувай Leo“ и изпратихте в Швейцария и на нас вашите лъвчета Лео!

 
Leo_2017

Надяваме се да сме ви направили щастливи с нашите подаръчета! yellow-wishing-happy-smiley Нека направим всички заедно по-добър живота на хората с проблеми на слуха, за да има по-малко предразсъдъци към различните хора и повече доброта!

 

Свържете се с нас

Централен офис ПЛОВДИВ

4000 Пловдив, ул. Пролет 2

Тел.: 032 628930

Моб.: 0889910525; 0888219868

И-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Пишете ни!

Следвайте ни и в социалните мрежи: