Слухови апарати и аксесоари за малките уши

FM и WiFi СИСТЕМИ и АКСЕСОАРИ ЗА ДЕЦА

Безжичните технологии навлязоха в света на слуховите системи!

Решения за дистанционно управление и безжична връзка с други устройства

Уловете гласовете направо от източника за по-добро звуково изживяване

С технологията Quest слуховият апарат може да бъде свързан с Bluetooth приемник и с едно натискане на бутона звукът автоматично ще бъде адаптиран според Вашата слухова загуба. Така можете отново да гледате любимия филм заедно със семейството си, да говорите удобно по телефона със старите си приятели или да чувате напътствията направо от навигационната система в колата, без да се налага да усилвате звука.

iView

iView Никога не е било по-лесно за родителите и възпитателите на деца с увреден слух да проверяват функционалността на слуховите апарати на техните деца и ученици. Нивото на батерията, силата на звука и текущата програма са изписани на цветния LCD дисплей.

ComPilot – Пълен достъп до света на модерните технологии

ComPilot Като всички деца, така и децата със слухово увреждане искат да водят активен социален живот. Това преди всичко означава те да имат възможност за ползване на телефони, MP3 плейъри, телевизия и т.н.

Quest притежава вградени възможности за безжична връзка, за да Ви даде възможност да се насладите на пълно звуково изживяване – както и на любима телевизионна програма, песен от MP3 плейър или гласа на любим човек по телефона – директно през Вашия слухов апарат.

Phonak ComPilot и Phonak TVLink S – По-близо до действието

Phonak ComPilot свързва безжично слуховите апарати с Вашия телефон, MP3 плейър и други Bluetooth устройства. Той улавя звука от източника и го пренася директно до слуховия апарат със стерео качество.

When to Use It Заедно ComPilot и TVLink S ще прехвърлят любимата Ви телевизионна програма директно към слуховите апарати със стерео качество на звука. Бутоните за контло на звука на ComPilot Ви помагат да чувате комфортно, без това да влияе на звука за околните, които гледат същата програма. В допълнение, инсталирането в една стъпка Ви помага да свържете системата вкъщи в рамките на 60 секунди.

Phonak PilotOne – дискретна увереност

PilotOne Това е дистанционно управление на слуховите апарати на една ръка разстояние, позволяващо лесен контрол на силата на звука и избор на програма.

Phonak RemoteMic – Не пропускайте нито една дума

Удоволствието и разбирането при непосредствен разговор в твърде шумна среда може да бъде подобрено чрез прихващане на звука директно от говорещия. Дискретният и лек безжичен микрофон в комбинация с ComPilot прехвърля гласа на партньора Ви директно в слуховите апарати на дистантция до 20 м.

ComPilot дава тази възможност! ComPilot може да прехвърли всеки аудио сигнал в слуховите апарати. Получава сигнал чрез Bluetooth, аудио жак или FM система. Малък и дискретен ComPilot може да бъде носен навсякъде и по всяко време.

В съчетание с TV Link S, ComPilot e идеалното решение за гледане на телевизия вкъщи.

Phonak DECT cordless phone

Поддържайте връзка с приятелите си

Случвало се е безброй пъти – Вие сте вкъщи, опитвате се да говорите с приятел по телефона. Но телевизорът работи на заден план, децата си играят или слушат музика. Евентуално можете да си върнете спокойствието, избягвайки да ползвате телефона, дори и с цената на това да прекъснете връзката си с хора, на които държите.

Безжичният телефон Phonak DECT CP1 може да промени всичко това. Той изглежда като обикновен телефон, но всъщност е много по-мощен, прехвърляйки звука едновременно и до двете уши, осигурявайки максимално разбиране и намалявайки околния шум. Той притежава дори режим „Допълнително усилване“ за случаите, когато не носите слуховите си апарати.

И понеже той е и стандартен телефон, може да се ползва от цялото семейство.

Phonak DECT CP1 е идеален като:

  • стандартен телефон у дома
  • бизнес телефон в малки офиси

myPilot – команден център

myPilot предлага контрол върху слуховата система и информация за статуса й:

  • Управление на програмата и силата на звука на апарата, включително ляво/дясно
  • Разчитане статуса на системата, включително ниво на батерията, програма и ниво на звука
  • Функция час/дата и аларма

Специално за родителите

Слуховите апарати са създадени със специални предпазни мерки за малки деца.

Защита на батерията

Защита на батерията Уникалното и ефективно решение за защита на батерията позволява слуховият апарат да бъде включван и изключван без допълнителни бутони.

Детски комлекти за почистване и предпазване от влага

Тези комплекти се състоят от аксесоари, които могат да удължат живота на слуховия апарат и да осигурят дългосрочно и безпроблемно функциониране. За по-малките деца има допълнителни забавни приложения, докато тийнейджърите биха предпочели по-дисретния вариант.

Медия

Вижте какво може да направи една FM система за малката Елеонора (18 месеца), возейки се в втомобил. Phonak

Свържете се с нас

Централен офис ПЛОВДИВ

4000 Пловдив, ул. Пролет 2

Тел.: 032 628930

Моб.: 0889910525; 0888219868

И-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Пишете ни!

Следвайте ни и в социалните мрежи: