ОБЩИ УСЛОВИЯ

I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Настоящият текст съдържа Общи условия за пазаруване в сайта slavina.com. Преди да купи стоката, КЛИЕНТЪТ е длъжен да прочете Общите условия. С потвърждаването на заявката за покупка , той се съгласява с посочените условия.

2. Всички предоставени данни от КЛИЕНТА се съхраняват на сървъра на сайта и се използват единствено и само за нуждите на ТЪРГОВЕЦА за доставка.

3. При липса на някой от поръчаните продукти, slavina.com уведомява клиента, като липсващата стока може да бъде заменена с друга на същата или по-голяма стойност, или да бъде възстановена сумата на КЛИЕНТА за липсващата стока.

II. ДОСТАВКА

1. При заплащане на транспортните разходи на пратката от КЛИЕНТА към slavina.com, slavina.com е длъжен да изпрати пратката в посочените срокове за Доставка.

2. При доставката на пратката, КЛИЕНТЪТ е длъжен да прегледа стоката и при констатирани щети или липси да информира незабавно slavina.com. В случай на щети, възникнали в следствие на транспорта, клиентът следва да предяви претенция към куриера за настъпило застрахователно събитие. Повредите се установяват чрез протокол, предоставен от Куриера. В случай, че възникналите щети не са констатирани при доставката на стоката, slavina.com и Клиентът не могат да претендират за възстановяване на щетите и те остават за сметка на Клиента.

3. При забавяне на пратката slavina.com не носи отговорност в случай, че стоката е изпратена според определените условия за Доставка.

4. Когато доставената стока не съответства на заявената от КЛИЕНТА такава, КЛИЕНТЪТ трябва да заяви желание за замяна на доставената му стока в срок от 24 часа от получаването й. Разходът за връщане на стоката е за сметка на slavina.com, като КЛИЕНТЪТ е длъжен да изпрати стоката с куриерската компанияь посочена от slavina.com.

5. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката slavina.com има правото да откаже изпълнение на поръчката.

III. ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ

Гаранцията на стоките в онлайн магазин slavina.com е според избрания продукт. Издадената фактура играе ролята на гаранционна карта и срока на гаранцията започва да тече от датата на издаване на документа за продажба.

IV. ЦЕНИ

Посочените цени са ДДС и не включват цената за транспорт, застраховка и пакетиране. slavina.com си запазва правото да променя цените в сайта без да уведомява клиентите. Посочените цени са за продажба само през сайта.

V. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КЛИЕНТА

1. КЛИЕНТЪТ може да разглежда и поръчва обявените стоки на онлайн магазина slavina.com и да преглежда направените си поръчки при регистрация в сайта.

2. КЛИЕНТЪТ е длъжен да опазва своето потребителско име и парола за достъп в магазина slavina.com.

3. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати сумата по направената поръчка в slavina.com при получаване посредством наложен платеж.

4. КЛИЕНТЪТ има право да изисква допълнителна информация или документация за продуктите, като тя следва да бъде изискана чрез изпращане на мейл до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

5. КЛИЕНТЪТ няма правото да откаже потвърдена поръчка, ако тя вече е предадена на куриера. В този случай влизат в сила условията за Връщане и Замяна.

VI. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА slavina.com

1. slavina.com има право по всяко време, без уведомяване на КЛИЕНТА, когато той ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на slavina.com, да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта.

2. slavina.com се задължава да изпрати на КЛИЕНТА  стоката в техническа изправност и добър външен вид и опаковка.

3. slavina.com има право да събира и използва само за нуждите на сайта информация, отнасяща се до неговите КЛИЕНТИ, независимо дали са регистрирани или пазаруват като ГОСТ.

VII. ЛИЧНИ ДАННИ

slavina.com гарантира конфиденциалността на предоставените от КЛИЕНТА данни в сайта и се задължава да не ги предоставя на трети лица с изключение при поискване от законодателните органи на РБ.


Домейнът и сайтът slavina.com са собственост на фирма «Славина - 2007» ООД.

Свържете се с нас

Централен офис ПЛОВДИВ

4000 Пловдив, ул. Пролет 2

Тел.: 032 628930

Моб.: 0889910525; 0888219868

И-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Пишете ни!

Следвайте ни и в социалните мрежи: