Вътреушен апарат


Магазин

Продукти


Phonak Virto Marvel
Phonak Virto Marvel

Phonak Virto Marvel

0.00 лв.

Phonak Virto Marvel е първият и единствен в света вътреушен слухов апарат с hands-free обаждания (говорене по телефон със свободни ръце), който използва технологията Roger, за да стриймва (предава) директно без допълнително устройство. Virto Marvel  се свързва директно с Вашия iOS (IPhone) или Android телефон и всички други устройства с Bluetooth. 
Virto Marvel е вътреушен слухов апарат, който покрива от лека до тежка слухова загуба.
Насладете се на по-добро разбиране на говор и по-малко усилия за чуване в шумна среда. Ще се изумите колко добре се представят слуховите ви апарати от първата проба, до всеки следващ път, когато ги носите.
С над 1600 точки данни Biometrics Calibration се съобразява с вашата индивидуална форма на ухото. Всеки апарат Virto M се изработва с формата на вашето ухо, за да ви осигури перфектно пасване и дискретност и висок комфорт на носене.
 Апаратите работят с батерии размер 10 и 312.
 
 
 
 
 
 


    Бърза поръчка

    За нас

    Знаете ли, че центровете Славина са водещи в сферата на аудиологията, с над 25-годишен опит в подобряването на живота на хората с проблеми на слуха. Открийте изключителните предимства, които ви предлагаме ако станете наши пациенти.

    Copyright slavina.com 2018. All rights reserved.